Kontakt

FOCUS-Money
Ballerina-Küchen wordt klantfavoriet 2017 - 1e plaats

Deutschland Test en FOCUS-Money bevestigen: Ballerina-Küchen is een van de populairste merken van het land. In een onderzoek onder consumenten in heel Duitsland werd het bedrijf nu onderscheiden als 'Klantfavoriet 2017' met het predikaat Goud op plaats 1.


In het onderzoek werden bijdragen op social media over meer dan 3.000 merken in 119 categorieën onderzocht. Beoordeeld werden verklaringen over prijs, service, kwaliteit en aanzien. De gegevens werden met behulp van de webmonotoring-tool Web Analyzer geanalyseerd. Daarbij werden 10.000 online berichten en meer dan 1 miljoen social-mediabronnen gecontroleerd en geanalyseerd, en wel gedurende de periode van januari tot december 2016. De beoordelingen werden op een schaal van 0 tot 100 gegeven, waarmee benchmarks voor andere merken in de branche worden ontstaan. Ballerina-Küchen heeft hier 100 punten bereikt en eindigde dus in de keukenmeubelenbranche op de 1e plaats.

Heidrun Brinkmeyer, bedrijfsleider marketing en verkoop zegt daarover: De tevredenheid van onze klanten is het directe spiegelbeeld van ons werk. In de huidige tijd wordt het steeds moeilijker om merken te beoordelen, omdat er nieuwe merken bijkomen en oude merken verdwijnen. Merken worden tegenwoordig ongestuurd door consumenten op het internet beoordeeld. Wij van Ballerina zijn er erg trots op om verkozen te zijn tot klantfavoriet van de keukenbranche 2017.

Ballerina-Küchen is een middenstandsbedrijf dat keukenmeubelen produceert en gevestigd is in Rödinghausen (Bünde/Westfalen). Jaarlijks worden 25.000 individuele en kwalitatief hoogwaardige keukens met het kenmerk 'Duits vakmanschap' geproduceerd. Het bedrijf is een van de trendsetters van de Duitse keukenproducenten.

Naar de top