Kontakt

Ballerina laden & uittrekelementen
Beter voor de rug

Waarom hoog strekken en laag bukken als u ook alleen kunt trekken en al meteen een perfect overzicht kunt hebben? Volledig uittrekbare elementen in de keuken maken de complete kastdiepte bereikbaar en bieden in uitgetrokken staat een volledig overzicht van de opbergruimte en maken alles bereikbaar: langdurig zoeken in een ergonomisch slechte houding en onnodig bukken behoren tot de verleden tijd.

Uw rug wordt op lange termijn duidelijk ontlast en het werkplezier in de keuken neemt toe. Met behulp van moderne organisatiesystemen kan het voordeel van volledig uittrekbare elementen in de keuken verder worden vergroot en wordt de inhoud van laden en uittrekelementen nog overzichtelijker.

Wetenschappers en experts op het gebied van ergonomie van de Technische Universiteit Darmstadt zijn tot de conclusie gekomen, dat onderkastsystemen met deuren vandaag de dag uit ergonomisch oogpunt niet meer acceptabel zijn. In plaats daarvan wordt geadviseerd alle laden en uittrekelementen in de keuken volledig uittrekbaar te maken. De enige uitzondering hierop vormen hoekkasten met intelligente organisatiesystemen.

Bij uittrekelementen en laden moet er altijd op worden gelet, voor welke belasting ze geschikt zijn, meestal is dat een hoeveelheid servies voor minimaal 6 personen.

Naar de top