Kontakt

Opleiding
Begin jouw carrière bij Ballerina!

Ballerina-Küchen is een van de toonaangevende producenten in de keukenmeubelindustrie. Wat maakt ons zo succesvol? Wij stellen de hoogste eisen aan techniek, kwaliteit en design. Wij verheugen ons op jouw sollicitatie, als jij ook deel wilt uitmaken van het succesverhaal van Ballerina!

Houtmechanicus (m/w)
Die Y-Küche

Je bent gek op techniek en wilt jezelf nuttig maken bij Ballerina? Wij bieden je een geweldig begin van jouw carrière! De opleiding bij Ballerina-Küchen is praktijkgericht en gevarieerd. En daarom staan er ook spannende taken op jou te wachten, want het is vast verankerd in onze bedrijfsfilosofie dat wij bij ons opgeleide jonge mensen aansluitend in vaste dienst nemen


Heb je belangstelling?

Stuur jouw online sollicitatie dan a.u.b. aan:

kontakt@ballerina.de

Heb je nog vragen? Jouw contactpersoon:

Heiko Ellersiek, tel. +49(0)5226/5990

Die Y-Küche
Industrial clerk (m/w)
Die Y-Küche

Werk je graag met mensen en heb je ook belangstelling voor techniek? Als commercieel-administratief medewerker in de industrie heb je functieafhankelijk contact met klanten, leveranciers en dien je met moderne informatietechnologieën om te kunnen gaan. De opleiding bij Ballerina-Küchen is praktijkgericht en gevarieerd. En daarom staan er ook spannende taken op jou te wachten, want het is vast verankerd in onze bedrijfsfilosofie dat wij bij ons opgeleide jonge mensen aansluitend in vaste dienst nemen.


Heb je belangstelling?

Stuur jouw online sollicitatie dan a.u.b. aan:

kontakt@ballerina.de

Heb je nog vragen? Jouw contactpersoon:

Marina Thiel, tel. +49(0)5226/5990

Die Y-Küche
Naar de top