Kontakt

Ballerina MULTIROOM

Leven we om te werken? Of werken we om te leven? Het feit is dat de dictaten van de levensstijl voorbij zijn. De nieuwe vrijheid in koken, wonen en werken nodigt ons uit om vertrouwde structuren in vraag te stellen en nieuwe perspectieven te openen. Het tempo van ons leven is hoger geworden en vereist nieuwe manieren om tegen dingen aan te kijken. Tegenwoordig wordt de keuken holistisch gepland als centraal middelpunt van het leven, aangevuld met individuele, op maat gemaakte meubelmodules. Alles past samen tot een geheel dat inspireert met comfort en kwaliteit van leven.

HOMETOOL en ROOMBASE

De toenemende stedelijkheid van onze leefomgeving vereist flexibiliteit in denken en multifunctionaliteit in inrichten. Het beste voorbeeld is onze HOMETOOL multikast, die in een oogwenk kan worden omgetoverd. Of het nu gaat om een thuiskantoor of een veilige opbergplaats voor apparatuur - de driezijdige multikast van gerenommeerd designer Michael Hilgers is een echte allrounder. Het robuuste RESOPAL® dat voor het frontdesign werd gebruikt, neemt geen aanstoot en onderstreept in de supermatte kleurencombinatie van Light Powder en Dark Powder het open karakter van het woonconcept. Een schiereiland om samen te koken en uitrustingsaccenten zoals uittrekelementen binnenin en graanautomaten zijn gewoon leuk.

PIROUETTE

Wat meer dan ooit telt, is de hedendaagse multifunctionaliteit. Met zijn MULTIROOM-concept combineert ontwerper Michael Hilgers, die al meerdere prijzen heeft gewonnen, koken, wonen en werken in huis op een intelligente, ruimtebesparende manier. Over elk detail is nagedacht: zo kan de draaibare tafelmodule van de keuken PIROUETTE in een handomdraai van ergonomisch staand werkblad in een eettafel of thuiskantoor veranderd worden. Een functionele wand en de uittrekelementen in de hoge kast garanderen overzicht en snelle toegang. De donkere elegantie van de oppervlakken wordt voortgezet in het interieur van de kast en op sommige plaatsen gecontrasteerd met een houtlook.

Naar de top