Kontakt

De antibacteriële keuken
Verklaar bacteriën en virussen de oorlog

Wist u al dat niet alleen de werkbladdecors* uit onze actuele collectie, maar ook alle 26 korpusdecors en alle fronten uit de modelseries TOP, TREND, RESOPAL, RESOPAL PRO, PREMIUM HPL en FRAME** al over antibacteriële oppervlakte-eigenschappen beschikken?

Nee? Op enkele uitzonderingen in de bovengenoemde modelseries na is deze antibacteriële eigenschap standaard in onze keukens.

Bacteriën worden overgedragen van persoon op persoon of via voorwerpen en oppervlakken. Het besef van hygiëne en gezondheidsbescherming is dus groter dan ooit!

Daarom worden in de meubelbouw vaak speciale eisen gesteld aan oppervlakken. De gemakkelijke reiniging en de antibacteriële eigenschap staan op de voorgrond.

Antibacteriële keuken
Antibacteriële keuken
Antibacteriële keuken

Neem het zekere voor het onzekere – niet alleen met werkbladen van Ballerina

  • Geteste hoge antibacteriële eigenschappen voor alle laminaatdecors en melamineoppervlakken.

  • Binnen 24 uur worden ziektekiemen en bacteriën aantoonbaar met 99,9% gereduceerd.

  • Geen toevoeging van additieven: de gewenste eigenschap wordt bereikt door duroplastisch uitgeharde melamineoppervlakken. De werkzame stof is vrij van nanodeeltjes.

  • Regelmatige, normale huishoudelijke reiniging is voldoende om de antibacteriële oppervlakte-eigenschappen te behouden.

*uitgezonderd zijn alle Fenix werkbladdecors evenals 1060 zandsteen Solid decor en 1070 Bordeaux eiken decor
**uitgezonderd FRAME 3344 Sherwood eiken decor zwart, FRAME 3345 Sherwood eiken decor sepiagrijs, FRAME 3347 Bordeaux eiken decor

Naar de top