Kontakt

Eerbewijzen & onderscheidingen

Bewijs van de hoogste kwaliteit.

markt intern

Ballerina Kitchens heeft op vrijdag 06.11.2020 in Gifhorn de FAIRPLAY Award gekregen voor bijzonder coöperatief gedrag tijdens de Corona-crisis. In februari 2021 kreeg Ballerina de eerste plaats als beste keukenmeubelfabrikant van Duitsland.

Leer nu meer

Rat für Formgebung

De jury van de German Design Council bevestigt: Ballerina keukens staan voor innovatieve producten die baanbrekend zijn in het nationale en internationale designlandschap. Mobiliteit, vrijheid, individualiteit - dat zijn de sleutelwoorden van deze tijd en van de nieuwe ruimteconcepten.

Leer nu meer

Ballerina Awards

Voor het jaar 2018/2019 werd de Ballerina Design Award powered by Egger uitgereikt in 3 categorieën (kleine keuken in glanzend design, eiland als centraal designelement, DirectLACK als woonelement).

Leer meer en ontdek onze prijswinnaars

Kwaliteitsmerk

Strenge tests op het gebied van veiligheid, veerkracht, materiaalconsistentie en gebruiksgemak vormen de basis om ervoor te zorgen dat onze keukens ook na vele jaren nog veilig en betrouwbaar functioneren. Wij illustreren deze hoge kwaliteitsstandaard met het GS-keurmerk van de LGA QualiTest GmbH voor alle keukens.

Leer nu meer

BMK

In de categorie keukenmeubelen behaalde Ballerina met het product "HOMETOOL - MULTIFUNKTIONALE MÖBEL FÜR FLEXIBLES WOHNEN UND NUTZUNG" de 3e plaats in de BMK Innovation Award 2022/2023 van de keukenvakhandel.

Leer nu meer
Naar de top