Kontakt

Downloads

Ontdek onze downloads. Of het nu gaat om brochures of instructies voor onderhoud, reiniging en installatie - u vindt het hier.

Onze Keuken Dagboek

Meer dan keuken! - Toewijding aan de eigen stijl. Alles is verandering. Verandering is opwindend, niet alleen in het leven. Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een ongekende mate van flexibiliteit en mobiliteit. Hoe wij leven en onze huizen inrichten, past zich aan deze voortdurende verandering aan. De keuken als leef- en belevingsruimte en lievelingsplek in huis brengt uw wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en esthetiek perfect met elkaar in overeenstemming. Het is vrij eenvoudig om je eigen stijl te creëren. Inspiratie is de eerste stap naar verandering: ontdek nieuwe perspectieven in ons keukenjournaal!

Ballerina Avantgarde

"Het gaat ons om niets minder dan perfectie". Alles is verandering. De beste kwaliteiten uit materie halen is als een kunst. Alleen perfecte beheersing brengt harmonie en evenwicht. Een meesterschap gerijpt in vier decennia van de hoogste concentratie. Voor ons betekent vooruitgang het combineren van traditionele kennis met de modernste technologie. Geen machine kan het intuïtieve gevoel voor schoonheid en waarde vervangen. Daar zijn mensen voor nodig die dag in dag uit de norm bepalen. Precies op het juiste moment. Precies op de juiste plaats. Dat is waarom iedereen in ons team het beste van zichzelf geeft. Laten we nieuwe pagina's openen om samen te koken, te leven en te beleven.

HOMESTORY

Ieder huis, elk appartement vertelt een eigen verhaal.Laat uw thuis zijn eigen verhaal vertellen – als uw persoonlijkehomestory. Alles waarmee wij ons omgeven iseen expressie van ons levensgevoel, van het plezier datwij beleven aan mooie dingen en van onze ideeënrijkdom.Ons programma is hierbij een vrijwel eindelozebron van inspiratie voor individuele woon- en interieuroplossingen.Ontdek onze comfortabele inrichtingsideeënvoor iedere ruimte in huis, waarvan u een op maat gemaaktecomfortzone wilt maken.

ERGOPLUS

Iedereen is anders en stelt andere eisen aan zijn interieur, afhankelijk van zijn leeftijd, lichamelijke conditie enbehoefte aan comfort. Hiervoor hebben wij ERGOPLUS in ons assortiment. Keukens kunnen hiermee perfect opuw wensen en voorstellingen worden afgestemd. ERGOPLUS geeft plezier met zijn vele comfortabele details enis praktisch, gemakkelijk en ergonomisch. Maak ook úw leven van alledag aangenamer en verheug u op de veleopties waarmee u van uw keuken een comfortzone op maat maakt.

Meerwaarde @keuken

Ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Hoe wij ons in het leven inrichten, zegt veel over onze wensen en eisen. Bij het begin van elke planning zijn er vragen: Bij welke stijl en in welke kleuromgeving voel ik mij op mijn gemak? Welke gemakken wil ik niet missen? Welke details maken het dagelijks leven makkelijker voor mij? Vooral in de keuken is het belangrijk dat esthetiek, functionaliteit en ergonomie met elkaar in harmonie zijn. Wij hebben enkele ideeën om uw keuken letterlijk te "upgraden". Kijk uit naar uw persoonlijke comfortzone en ontdek onze beste ideeën.

Praktisch interieur

De keuken - het centrum van het leven. Ontdek onze praktische binnenhuisarchitectuur

Duurzaamheid

Samen voor een positief leven. Laten we eerlijk zijn: weet u precies wat met duurzaamheid wordt bedoeld? Wij blijven niet stilstaan bij langdradige definities - wij handelen! Want in wezen betekent duurzaamheid handelen op een manier die de hulpbronnen in elk opzicht ontziet.

Hoogwaardige keukens, hoogwaardige zorg

Hier vindt u onze algemene onderhouds- en bedieningsinstructies met nuttige tips en informatie over uw keuken.

Gebruik van ontsmettingsmiddelen op keukenmeubelen en -oppervlakken

Hier vindt u onze instructies voor het gebruik van ontsmettingsmiddelen op Ballerina keukenmeubelen en oppervlakken. Met belangrijke tips voor de hygiënische verzorging en reiniging van uw keuken.

FENIX - De nieuwe trend voor uw keuken

Hier vindt u onze instructies voor het reinigen en verzorgen van FENIX oppervlakken. We laten je zien hoe je van microkrasjes afkomt.

DirectLACK - Bestendig en edel

Hier vindt u onze onderhoudsinstructies voor uw DirectLACK oppervlakken. Zodat uw keuken ook morgen nog bestendig en elegant is.

Smart Glas - slagvast en bestendig

Hier vindt u onze instructies voor gebruik en onderhoud van Smart Glass in uw keuken met belangrijke tips voor een lange levensduur.

Kwaliteit kent geen compromissen

Hier vindt u onze montagehandleiding GL met alle aanwijzingen voor het monteren van een greeploze Ballerina keuken.

Professionele montage is de alfa en omega

De montage van een Ballerina keuken vereist uiterste precisie en professionalisme. Om de levensduur van de nieuwe keuken te verlengen, speelt de vakkundige installatie van het beslag een belangrijke rol.


Naar de top