Kontakt

Keuken ideeën

Ballerina staat voor hoogwaardige inbouwkeukens die zich dankzij hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden op uw ideeën richten en overtuigen met een innovatief, revolutionair design. Laat u door ons inspireren en ervaar het zelf!

Keuken modellen

Modern en stedelijk of landhuis, grijs of kleurrijk, L of U of zelfs Y. Een keuken kan vele gedaanten aannemen, afhankelijk van de omstandigheden van de ruimte en de smaak. Ontdek onze keukenvariëteit en laat u inspireren.

Verzamel hier ideeën voor uw nieuwe keuken

Design

Bij het ontwerpen van de keuken ligt de nadruk op het keukenmeubilair. Van de specifieke kleurkeuze voor het keukenfront en het werkblad, over de perfect op elkaar afgestemde korpusvorm, tot het motief van het keukenachterpaneel, tot de handgreep.

Ontdek design diversiteit nu

Uitrusting

Een keuken hoeft echter niet alleen mooi te zijn om van buitenaf te zien. Het meubilair is in de praktijk net zo belangrijk. Ontdek nieuwe inrichtingsmogelijkheden die uw dagelijks leven gemakkelijker maken.

Verzamel nu materiaal inspiratie

Nieuwigheden

Ontdek onze nieuwe producten en de laatste trends in de keukenindustrie.

Klik hier voor de nieuwigheden 2022/2023

Referenties

De beste referenties komen van tevreden klanten. Om een idee te krijgen van Ballerina, tonen wij u hier foto's van keukens van klanten.

Leer nu meer

Keuken checklist

8 stappen naar je nieuwe keuken. Gebruik nu de gratis keuken checklist van Ballerina Küchen.

Klik hier voor de keuken checklist

3D keukenplanner

Word creatief en plan uw individuele droomkeuken in 3D! Heel simpel op je eigen PC.

Plan nu uw droomkeuken
Naar de top