Kontakt

Keurmerken
Kwaliteit kent geen compromis

Strenge controles op het gebied van veiligheid, belastbaarheid, materiaalconsistentie en bedieningscomfort zorgen ervoor dat onze keukens ook na jarenlang gebruik veilig en betrouwbaar functioneren. Deze hoge kwaliteitsstandaard wordt voor alle keukens bekrachtigd door het GS-keurmerk van de firma LGA QualiTest GmbH.

Als Duitse keukenmeubelproducent is Ballerina PEFC-gecertificeerd volgens de normen van het grootste instituut om te garanderen dat aan de richtlijnen van duurzaam bosbeheer en milieuvriendelijke markteting wordt voldaan. Deze certificatie getuigt van de inzet van Ballerina-Küchen voor een leefbare omgeving evenals de verantwoordelijkheid voor de omgang met de waardevolle grondstof hout. Er wordt niet meer hout gekapt dan er bijgroeit. PEFC garandeert dat houten producten afkomstig zijn van hout uit duurzaam beheerde bosbouwgebieden.

Formaldehyde-note:
De houtmaterialen komen overeen met de formaldehydeverminderde CARB2/TSCA P2-standaard en zijn milieuvriendelijk, duurzaam en zorgen voor een gezond binnenklimaat.


AMKGSPEFCKüchenmeile A30CARB2/TSCA P2-standaard
Naar de top