Kontakt

Original Resopal ®

Gelaagde spaanplaten worden bekleed met een minimaal 1 mm dik laminaat en worden watervast door het gebruik van een PUR-lijmverbinding bij de randen. Het laminaat bestaat uit meerdere lagen kernpapier dat doordrenkt is met fenolhars dat volgens een gepatenteerd recept wordt vervaardigd. Het is hierdoor hittebestendig tot 200 graden Celsius en bestand tegen chemicaliën en krassen. Het oppervlak is zeer onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in matte en glanzende oppervlakken.

DirectLACK

De extreem robuuste DirectLACK programma's zorgen met hun matte of hoogglanzende uiterlijk voor chic design in de keuken. Hoogwaardige oppervlakken overtuigen door hun grote belastbaarheid en robuustheid. Ze zijn bestand tegen microkrasjes, stootvast - en dus duurzaam - en geven uw keuken een exclusieve touch.

Smart Glas

Glas geeft keukens elegantie en hoogwaardigheid en brengt bovendien heel bijzondere accenten aan. Smart Glas is een innovatief oppervlaktemateriaal dat uitermate geschikt is voor gebruik in de keuken. Smart Glas is een polymeer glas dat met zijn hoogwaardige glazen look overtuigt. Oppervlakken van Smart Glas zijn krasvast, ongevoelig voor stoten, eenvoudig te reinigen en garanderen bovendien hygiënische reinheid.

Fenix

FENIX is een extreem mat materiaal voor de inrichting dat zijn innovatieve technologische kracht te danken heeft aan zijn oppervlakte-eigenschappen. Fenix-laminaat is slagvast, veegvast, waterafstotend, hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Lak: pure elegantie

Hier onderscheidt men vier soorten oppervlakken: microlak, fluweellak, hoogglanslak en matlak. Lak ziet er altijd erg nobel en hoogwaardig uit en kan eenvoudig met normaal afwasmiddel worden gereinigd. Alle lakoppervlakken worden in meerdere lagen op een geschuurde grondlaag aangebracht en zijn hoogwaardige soorten spuitlak.

Ze zijn wat gevoeliger voor krassen, kunnen niet met microvezeldoekjes worden gereinigd en reageren op chemicaliën en natuurlijke producten als ketchup, azijnreiniger en rode wijn. Maar ze zijn ook in meer dan 1.000 kleuren verkrijgbaar en maken een individuele kleurencombinatie mogelijk. Fluweel- en microlak zijn milieuvriendelijke laksoorten op waterbasis.

Echt houtfineer

Fineer wordt op meerlaagse spaanplaten aangebracht, is gemaakt van echt hout en heeft een gelakt oppervlak. Het is zodoende een nobel natuurproduct dat er hoogwaardig uitziet en ook zo aanvoelt. Houten oppervlakken zijn relatief onderhoudsvriendelijk, maar veranderen door lichtinval gemakkelijk van kleur.

Hier worden twee verschillende oppervlakken op natuurlijke waterbasis aangeboden: beits dat de houtstructuur en houtkleur accentueert en houtlak die in meer dan 1.000 tinten kan worden geleverd.

Glas - perfecte luxe

Glazen fronten zijn een uitstekend alternatief voor hoogglanslak, vooral wanneer ze gemaakt zijn van enkelvoudig veiligheidsglas. Glas heeft de hoogste glansgraad, ziet er zeer stijlvol uit en is absoluut vuilafstotend.

Melaminehars - mooi en voordelig

Directe coatingen van melaminehars op meerlaagse spaanplaten in mat, glanzend of met een lichte structuur zijn goed te reinigen, onderhoudsvriendelijk, vlekongevoelig en gezinsvriendelijk. Ze zijn verkrijgbaar in effen kleuren en in echt lijkende houtdecors. Een PUR-lijmverbinding van de randen maakt ze watervast.

Naar de top