Kontakt
Terug naar boven

Voordelen
25 goede redenen voor een ballerina keuken

Ballerina keukens zijn een van de toonaangevende fabrikanten van de keukenmeubelindustrie. Wat maakt ons succesvol? Hoogste eisen aan technologie, kwaliteit en design.

26 Korpusdekore

26 lichaamsdecoraties

Wij bieden 26 verschillende karkas decors, binnen en buiten met decoratieve coating in de voorkwaliteit.

8 mm dicke Rückwand

8 mm dikke achterwand

Al onze achterwanden zijn 8 mm dik en zijn stevig vastgeschroefd.

19 mm dicke Querböden

19 mm dikke dwarsvloeren

De extra dikke dwarsbalken kunnen bijna elke last weerstaan. Ze worden vastgehouden door middel van metalen vloersteunen en zijn stevig vergrendeld. Daarnaast zorgt de vloersteun voor een kiepbescherming.

Scharnier CLIP top BLUMOTION

Scharnier CLIP top BLUMOTION

Design meets function. Zacht en rustig sluiten van de deuren. Dit is CLIP top BLUMOTION met standaard demping.

Feuchtigkeitsbeständigkeit

vochtbestendigheid

Onze keukens zijn bijzonder vochtbestendig dankzij de speciale PUR-lijm.

Verdeckte Metall-Aufhängung

Verbergde metalen suspensie

Onze verbergde all-metal ophanging voor hangkastjes kan driedimensionaal worden aangepast.

3 mm Metallbodenträger

3 mm Metaalsteun

De inzetstukken worden vastgehouden door middel van een metalen vloersteun met een filigraan 3 mm boring en zijn stevig vergrendeld.Daarnaast biedt de vloersteun een kantelbeveiliging en kan hoge belasting volgens DIN weerstaan.Metalen vloersteunen zijn ook voorzien voor glazen planken.

Vielfalt an Korpushöhen

Verscheidenheid van Corpus hoogten

Alle corpushoogten zijn deelbaar met 13. Dit resulteert in een continu rooster zonder beperkingen. Bij de staanders en onderkasten kunnen 7 verschillende hoogten geselecteerd worden. Hang- en add-on kasten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende hoogten.

Gleichmäßiges Fugenbild

Uniform grout patroon

Je krijgt een uniform groefpatroon door perfecte rasterafdeling. De gewrichtsbreedte is 4 mm verticaal en horizontaal.

Original Resopal ®

Original Resopal®

Wie droomt niet van een keuken die bijna alles kan weerstaan? Originele Resopal®-oppervlakken zijn bestand tegen slag, krassen, slijtage, hitte en licht, vlekbestendig en absoluut gemakkelijk te reinigen en desinfecteren.

DirectLACK

DirectLACK

De extreem resistente DirectLACK-programma's maken een verfijnde vormgeving in de keuken met hun mat of glanzende look. Hoogwaardige oppervlakken zijn overtuigend vanwege hun hoge sterkte en weerstand. Ze zijn microscratchbestendig, schokbestendig - dus bijzonder duurzaam - en geven uw keuken een exclusieve touch.

Smart Glas

Smart Glas

Glas geeft elegantie en waarde aan keukens en stelt zeer speciale accenten. Smartglas is een innovatief oppervlak dat ideaal is voor gebruik in de keuken. Slim glas is een polymeerglas dat overtuigt met zijn hoogwaardige glasoptica. Oppervlakken in slimme glas zijn krasbestendig, schokbestendig, gemakkelijk te reinigen en bieden hygiënische hygiëne.

Perfektion in Lack

Perfectie in vernis

Het kleurenpalet van onze vernis strekt zich uit over 13 verschillende tonen. Als dit niet genoeg is, aanvullen 3800 kleuren van de kleurstelsels RAL en Sikkens de kleurdiversiteit.Of gevoelige magnolia, lichtgrijs, truffelbruin of zwart, geen wens blijft open. De lakoppervlakken zijn microstructuur, fluwelen, mat en hoogglanslak.

Auszugssysteme

Auszugssysteme

U kunt kiezen tussen het AGANTIS Select pull-out systeem van Grass of het BLUM box systeem LEGRABOX. Het elegante doossysteem overtuigt door een duidelijke, heldere lijnen en een eenvoudig kaderontwerp.De zijwanden van het frame zijn recht en indrukwekkend slank, zowel binnen als buiten.

Breitenvariable Schubkästen

Breedte variabele laden

Het doel van de ballerina: om voordelen te bieden bij individuele keukenoplossingen. Al onze lade extensions en extensions zijn beschikbaar van 31 tot 119 cm breed. Pas de breedte aan op uw individuele behoeften.

Komfortable Auszüge

Comfortabele uittreksels

Onze extracten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de keukendag. Als standaardfunctie zijn alle laden en uitzettingseenheden uitgerust met een volledige verlenging met stopdemping. Een hoogwaardig interieurafdelingsysteem is beschikbaar voor het ruimtebesparende gebruik van de opslagruimte.

Hochwertige Klappenbeschläge

Hoge kwaliteit flap fittingen

We gebruiken kwalitatief hoogwaardige flap fittingen van Blum - ook bij elektrificatie.

Metallinnenausstattung

Metal interieurs

Alle metalen interieurafwerkingen zijn standaard galvanisch hoogglans verchroomd.

Abgeschrägte Spülzonen

Schuine zones

Met schuine spoelzones kunt u ze wassen tijdens het zitten of met staande hulp. Een overtuigende multi-generation oplossing.

90 Knöpfe und Griffe

90 Knoppen en Handgrepen

U kunt kiezen uit meer dan 90 knoppen en handgrepen. Of klassieke knop of moderne barhandgreep - voor elke keuken is er de juiste handgreep!

Schiebetüren

Schuifdeuren

Schuifdeuren zorgen voor modern, ruim interieurontwerp in de meubels. Grote deuren maken een puristisch interieur mogelijk.

LED-Beleuchtung

LED-Verlichting

De complete LED-verlichting, of ingebouwde schijnwerpers, glazen randarmaturen voor enkele planken, Vela-armaturen of een lengteafhankelijke nichelamp, heeft de innovatieve 'Light Emotion' -technologie. Emotie: Continu verstelbare kleurtemperatuur van warm wit (3000 k) tot koud wit (6000 k) inclusief dimfunctie.

Gestaltungselemente

Ontwerpelementen

Door het grote aantal ontwerpelementen met pull-outs, deuren en kleppen, tafels en bankjes, kan bijna elke woonkamer individueel gepland worden.

RITZENHOFF-Glaselemente

RITZENHOFF Glaselementen

Of als een deur, uittrekken of nis: de RITZENHOFF-glaselementen kunnen in elke keuken geïntegreerd worden en het een unieke designwaarde geven.

CARB2-Korpus

CARB2-Corpus

Het lichaam van CARB2-panelen is milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Nischenrückwände

Niche achterwanden

Kies uw eigen achterwand van een nich van 36 motieven. Of u laat gewoon uw eigen foto in de keuken zien.

Naar de top