Kontakt

LIFESTYLE-KITCHEN
Duurzaam wonen met Ballerina keukens

Hoogwaardige inbouwkeukens die dankzij hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden op uw ideeën zijn afgestemd en overtuigen door een innovatief, revolutionair design - beleef de moderne lifestyle met Ballerina!

LIFESTYLE-KITCHEN

Ballerina keukens staan voor duurzaamheid en modern leven. Met de LIFESTYLE KITCHEN presenteert Ballerina diverse mogelijkheden voor meer duurzaamheid in de keuken. Nieuw, modern en perfect geïntegreerd in het dagelijks leven. De LIFESTYLE KITCHEN van Ballerina combineert hoogwaardige materialen en gezelligheid met de wens naar efficiëntie en technologie. Een moderne keuken ondersteunt u in uw dagelijks leven en past zich aan uw levensritme aan. Op deze pagina leest u hoe u uw keuken modern, duurzaam en toekomstbestendig kunt inrichten en welke producten voor u geschikt zijn. Ervaar de moderne levensstijl met Ballerina keukens en laat u inspireren.

Youtube Video

zakken voor recycleerbaar materiaal: afvalscheiding en recycling

Afvalscheiding en recycling spelen een centrale rol in de moderne keuken. Met de praktische recyclebare zakken bespaart u op afvalzakken en beschermt u het milieu. De recycleerbare zakken kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in uw Ballerina keuken. Ze kunnen zo vaak als u wilt worden hergebruikt en zijn ideaal om bijvoorbeeld papierafval op te slaan.

Graanautomaat: onverpakte levensmiddelen

De graandispenser combineert eenvoudige bediening met modern design. Het doseren van muesli of gedroogd voedsel wordt kinderspel. De graandispenser van Ballerina Kitchens kan gemakkelijk in elke keuken worden geïntegreerd en helpt verpakkingsafval te verminderen.

Keramische bewaarblikken: onverpakte levensmiddelen

Keramiek is bijzonder geschikt voor het bewaren van voedsel en houdt het lang vers. De keramische opbergers van Ballerina Kitchens integreren ideaal in uw nieuwe Ballerina keuken.

Bulk schap: onverpakt voedsel

De pottenplank combineert modern design met eenvoudige bediening. Met het schenkrek kunt u specerijen en ander voedsel bewaren in duurzame potjes. De plank kan flexibel in de keuken worden geplaatst.

Waterzuiveringssysteem: vermijden van PET-flessen

Met een modern en duurzaam waterzuiveringssysteem hoeft u niet langer water in plastic flessen te kopen. Dankzij een geïntegreerd waterzuiveringssysteem in uw nieuwe Ballerina-keuken bespaart u op vervelende plastic flessen en vermindert u uw huishoudelijk afval. Bovendien staat er altijd vers en perfect behandeld water tot uw beschikking.

TAKEAWAY: Voedselopslag

De uitneembare lade TAKEAWAY maakt het dagelijks leven gemakkelijker en straalt een moderne levenshouding uit. De uitneembare lade creëert draagbare opbergruimte die als een dienblad kan worden meegenomen naar waar de inhoud nodig is.

FREEBRIDGE: Kweek je eigen kruiden

Zelf kruiden planten? Geen probleem. Je hoeft dus geen verpakte kruiden meer te kopen. De FREEBRIDGE is veelzijdig en integreert ideaal in uw nieuwe keuken. Als highlight op het keukenblad vormt de FREEBRIDGE een mooie overgang naar de moderne leefruimte.

Hailo Micro Garden: Het kweken van verse spruiten

Een Micro Garden is de tuin van de toekomst. Vanaf nu groeien verse kruiden direct in uw keuken en kunnen ze naar believen worden meegenomen. De Hailo Micro Garden combineert een moderne levensstijl met regionaliteit en duurzaamheid.

Voorraadkast: opslag van brood, fruit en groenten

De voorraaddoos is ideaal voor het bewaren van fruit, groenten en brood. Het kan worden geïntegreerd in een 60 cm brede voorraadlade en houdt voedsel bijzonder lang vers. Een schuifdeksel van gehard glas houdt het voedsel hygiënisch afgedekt maar toch zichtbaar. Zo wordt open voedsel smakelijk bewaard en is het snel bij de hand.

AMBIA-LINE: Consistent ontwerp

De smalle, lineaire vormgeving van AMBIA-LINE zet de gereduceerde vormentaal van LEGRABOX aan de binnenkant voort en kan qua kleur en materiaal harmonieus worden gecombineerd met de laden en uittrekelementen. Niet alleen voedsel kan hier worden opgeslagen.

Container voor uittreksels: Voedselopslag

Houd het overzicht in uw keuken met containers voor uw uittreksels. De moderne bakken kunnen naar wens worden gevuld en passen perfect in uw nieuwe keuken. Verklaar de oorlog aan de chaos en zorg met orde voor minder voedselverspilling.

OrganiQ bestekverdelers voor laden: milieuvriendelijk en recyclebaar natuurlijk materiaal

Maak een einde aan rommel! De OrganiQ bestekverdelers van Ballerina Kitchens zijn gemaakt van 78 procent natuurlijke vezels en zijn vriendelijk voor het milieu. Alle bestekverdelers kunnen gemakkelijk in uw nieuwe keuken worden geïntegreerd en scheppen orde tot in de verste hoek.

LED-verlichting: energie besparen

Tegenwoordig zijn er veelzijdige oplossingen voor optimale verlichting in uw nieuwe keuken. Bij het gebruik van de keuken is het niet alleen een veiligheidsaspect dat de werkbladen zeer goed verlicht zijn zonder storende schaduwen. Moderne LED-verlichting bespaart elektriciteit en zorgt voor voldoende helderheid, zodat u zonder aarzelen in de keuken kunt werken en leven.

Naar de top